Over ons - Cornerstone OnDemand
DEMO
Neem contact op

Maak uw mensen productiever

Recruit, train en manage je human capital over de hele organisatie

Wat we doen

Cornerstone OnDemand (NASDAQ: CSOD) helpt organisaties te werven, en hun mensen op te leiden en te managen. Wij werken met honderden van de grootste bedrijven ter wereld – van drogisterijketen Walgreens en Starwood Hotels & Resorts tot Deutsche Post DHL(ASML, JDE?) en Xerox – en duizenden midden- en kleinbedrijven? bedrijven om hen te helpen hun personeel te ontwikkelen en productiever te maken. Onze oplossing beïnvloedt ieder aspect van de werknemerservaring, en helpt mensen hun werk nog beter te doen – wat zich uiteindelijk vertaalt in betere bedrijfsresultaten.

Oprichter van Cornerstone OnDemand Onze oplossingen worden gebruikt door meer dan miljoenen mensen in landen, en in talen.

Naast ondernemingen werken wij ook met overheidsinstellingen, ziekenhuizen, non-profitorganisaties en scholen om de gehele lifecycle van werknemers effectiever in te vullen. Onze oplossing wordt gebruikt door meer dan miljoenen mensen in landen, en in talen.

Al sinds 1999 is Cornerstone een innoverende Cloud-technologie. Het is de enige manier waarop we onze producten leveren en we zijn er trots op. Met Software-as-a-Service gebruiken klanten altijd de nieuwste versie van Cornerstone, verlagen zij IT- en onderhoudskosten en kunnen zij gemakkelijk integreren met andere technologieplatformen. Bovendien kunnen gebruikers gemakkelijk toegang krijgen tot onze software wanneer en waar ze maar willen, en op ieder device.

Hoe zijn we hier gekomen?

Cornerstone begon met een eenvoudig idee – om toegang tot learning wereldwijd te verbeteren via online learning. In 1999 waren we een klein bedrijfje met een andere naam, één gedeelde draadloze telefoon en een fel oranje logo. Maar het zaadje was geplant: we waren van start gegaan met het geloof dat continu leren en ontwikkelen aan de basis ligt van zowel een beter persoon als een betere organisatie.

In de afgelopen 15 jaar is Cornerstone ver gekomen. We hebben bijvoorbeeld meer dan één telefoon. Maar onze focus op het belang van leren is constant gebleven. De Cornerstone Unified Talent Management oplossing biedt een oplossing voor de complete talentbehoeften. Het helpt organisaties de juiste mensen te vinden en aan te trekken voor de juiste rollen en het zorgt voor een zo efficiënt en effectief mogelijke onboarding. Het helpt organisaties met het beter beoordelen van medewerkersperformance en het ontwikkelen voor nieuwe rollen. Het helpt medewerkers met elkaar te verbinden en expertise te delen zodat mensen op ieder moment hun werk beter kunnen doen.

Mark Goldin op Development Day Het is altijd onze missie geweest om toegang tot learning wereldwijd te verbeteren via online leren.

Maar de rode draad die deze centrale HR-processen verbindt, blijft learning en development. Het is wat talentmanagement bindt en het is de stap die zoveel andere HR-processen toepasbaar maakt. Learning maakt onboarding effectiever. Opleiding maakt performance management toepasbaar. Ontwikkeling brengt mensen naar de juiste rol binnen de organisatie. En social learning gebeurt elke dag op elke werkplek over de hele wereld.

Wij hebben ons bedrijf op de traditionele manier opgebouwd: doelbewust en met het oog op langdurige relaties met onze klanten, medewerkers en partners. Vandaag de dag zijn we bijzonder trots op een aantal dingen:
 

Onze cultuur

Cornerstone heeft een team opgebouwd dat slim, cool, betrouwbaar en visionair is. Wij zijn volledig toegewijd aan het succes van onze klanten, zie onze carrièresite.
 

Onze oplossing

Leer meer over hoe onze Unified Talent Management-suite organisaties helpt de gehele lifecycle van hun medewerkers te beheren.
 

Onze belofte aan onze klanten

Lees meer over hoe we de “service” aan onze klanten 100% centraal zetten bij onze Software-as-a-Service, en waarom  wij alleen succesvol zijn als onze klanten succesvol zijn.
 

Onze stichting, De Cornerstone Foundation

Leer meer over het werk dat wordt gedaan door de Cornerstone OnDemand Foundation, met als missie het transformeren van de manier waarop mensen elkaar helpen. 

Interested in a Career at Cornerstone?

Yes, Absolutely!

Equal Employment Opportunity has been, and will continue to be, a fundamental commitment at Cornerstone OnDemand. All qualified applicants are given consideration regardless of race, color, gender, age, sexual orientation, national origin, marital status, citizenship status, disability, veteran status, or any other protected class as provided in applicable Federal, State, or Local fair employment laws. If you have a disability or special need that requires accommodation, please contact us at careers@csod.com.