Over ons - Cornerstone OnDemand
DEMO

Maak mensen productiever

Werf, train en begeleid je personeel in alle lagen van de organisatie

Wat we doen

Cornerstone OnDemand (NASDAQ: CSOD) helpt organisaties bij het werven van talent en het opleiden en begeleiden van hun mensen. Wij werken voor honderden multinationals, zoals drogisterijketen Walgreens, Starwood Hotels & Resorts, DHL, ASML en Xerox. Daarnaast helpen we duizenden midden- en kleinbedrijven bij het ontwikkelen en productiever maken van hun personeel. In onze oplossing staat ieder aspect van de werknemerservaring centraal: mensen worden geholpen hun werk nog beter te doen - wat zich uiteindelijk vertaalt in betere bedrijfsresultaten.

Oprichter van Cornerstone OnDemand Onze oplossingen worden gebruikt door meer dan miljoenen mensen in landen, en in talen.

Naast ondernemingen werken wij ook voor overheidsinstellingen, ziekenhuizen, non-profitorganisaties en onderwijsinstellingen waar we het volledige carrièrepad van werknemers effectiever inrichten. Onze oplossingen wordt door miljoenen mensen wereldwijd gebruikt.

Sinds 1999 is Cornerstone aanbieder van innovatieve cloudtechnologie. Het is de enige manier waarop we onze producten leveren en daar zijn we trots op. Met Software-as-a-Service gebruiken klanten altijd de nieuwste versie van Cornerstone, verlagen zij IT- en onderhoudskosten en kunnen zij gemakkelijk met andere technologieplatformen integreren. Bovendien kunnen gebruikers gemakkelijk toegang krijgen tot onze software wanneer en waar ze maar willen, en op ieder device.

Hoe zijn we hier gekomen?

Cornerstone begon met een eenvoudig idee: om wereldwijd toegang tot learning te verbeteren via online toepassingen. In 1999 waren we een klein bedrijfje met een andere naam, één gedeelde draadloze telefoon en een fel oranje logo. Maar het zaadje was geplant: we gingen van start met de overtuiging dat learning en development de basis vormen van zowel een betere werknemers als een betere organisatie.

Cornerstone is in de afgelopen 15 jaar ver gekomen. We hebben nu bijvoorbeeld meer dan één telefoon. Maar onze focus op het belang van leren is altijd gebleven. De Cornerstone Unified Talent Management-suite biedt een complete oplossing op het gebied van talent: organisaties worden geholpen de juiste mensen te vinden en aan te trekken voor de juiste functies en hebben zo een zo efficiënt mogelijke onboarding. Dit helpt organisaties bij het beter beoordelen van de prestaties van medewerkers en het ontwikkelen van nieuwe functies en rollen. De oplossingen van Cornerstone helpt medewerkers met elkaar te verbinden en expertise te delen zodat zij altijd en overal zo goed mogelijk hun werk kunnen doen.

Mark Goldin op Development Day Het is altijd onze missie geweest om wereldwijde toegang tot learning te verbeteren via online leren.

Maar de rode draad die deze centrale HR-processen verbindt, blijft learning en development. Het is wat talentmanagement bindt en het maakt andere HR-processen toepasbaar. Learning maakt onboarding effectiever. Opleiding maakt performance management toepasbaar. Ontwikkeling brengt mensen naar de juiste rol binnen de organisatie. En social learning gebeurt elke dag op elke werkplek over de hele wereld.

Wij hebben ons bedrijf op de traditionele manier opgebouwd: doelbewust en met het oog op langdurige relaties met onze klanten, medewerkers en partners. Vandaag de dag zijn we in het bijzonder trots op een aantal dingen:
 

Onze cultuur

Wij zijn volledig toegewijd aan het succes van onze klanten. Cornerstone heeft een hecht team opgebouwd dat slim, cool, betrouwbaar en visionair is, zie onze  carrièresite.
 

Onze oplossing

Leer meer over hoe onze Unified Talent Management-suite organisaties helpt hun medewerkers gedurende hun complete carrièrepad begeleiden.
 

Onze belofte aan onze klanten

Lees meer over hoe we de "service" aan onze klanten 100% centraal zetten bij onze Software-as-a-Service, en waarom  wij alleen succesvol zijn als onze klanten dat ook zijn.
 

Onze stichting:
De Cornerstone Foundation

Leer meer over het werk dat wordt gedaan door de Cornerstone OnDemand Foundation en onze missie: het transformeren van de manier waarop mensen elkaar helpen. 

Interested in a Career at Cornerstone?

Yes, Absolutely!

Equal Employment Opportunity has been, and will continue to be, a fundamental commitment at Cornerstone OnDemand. All qualified applicants are given consideration regardless of race, color, gender, age, sexual orientation, national origin, marital status, citizenship status, disability, veteran status, or any other protected class as provided in applicable Federal, State, or Local fair employment laws. If you have a disability or special need that requires accommodation, please contact us at careers@csod.com.