Cornerstone OnDemand Board of Directors
DEMO
Neem contact op

Raad van Bestuur

MARK BAKER

Chief Executive Officer / Chairman, Touchstone Systems

R.C. Mark Baker is sinds oktober 2003 lid van onze Raad van Bestuur. Dhr. Baker is de oprichter van Touchstone Systems, Inc., een bedrijf dat voice-over-internetprotocol (VoIP), internationale gespreksafgiftediensten en gehoste OSS-diensten levert, en is sinds september 2003 actief als de Chief Executive Officer van Touchstone Systems Inc.. Dhr. Baker heeft een lange geschiedenis in de telecomindustrie, als staflid en directeur van diverse bedrijven, zoals Ionex Telecommunications, Inc., Birch Telecommunications, USA Global Link GmbH, Keyon Communications Holdings, Inc. en British Telecom, en bij AT& Corp., als Executive Vice President International, Vice President en General Manager-International Services, Vice President Strategy, en lid van het senior managementteam van AT&T. Dhr. Baker was ook directeur van British Telecom Satellite Services, British Telecom Marine, NIS (Japan), McCaw Cellular USA, British Telecom Syncordia, AT&T Submarine Systems, Alestra (Mexico) en Telecom Italia. Wij geloven dat dhr. Baker beschikt over specifieke eigenschappen die hem kwalificeren voor het lidmaatschap van onze Raad van Bestuur, waaronder zijn ervaring in het besturen en leiden van technologische bedrijven, en zijn ervaringen in het verleden als directeur van andere technologische bedrijven.

HAL BURLINGAME

Chairman Emeritus, National Association of HR Executives

Harold W. Burlingame is sinds maart 2006 lid van onze Raad van Bestuur. Van december 2004 tot juli 2010 was dhr. Burlingame actief als Chairman van ORC Worldwide, Inc., leverancier van HR-kennis en -oplossingen. Daarnaast is dhr. Burlingame sinds juni 1998 werkzaam als directeur van UniSource Energy Corporation, eigenaar van elektriciteits- en gasleveranciers. In het verleden was dhr. Burlingame werkzaam als Executive Vice President van Human Resources bij AT&T Corp., en als Senior Executive Advisor voor AT&T Wireless. Dhr. Burlingame behaalde zijn BA in Communicatiewetenschappen aan het Muskingum College. Wij geloven dat de uitgebreide ervaring van dhr. Burlingame in HR en management hem kwalificeert voor het lidmaatschap van onze Raad van Bestuur.

ROBERT CAVANAUGH

Voormalig voorzitter van Worldwide Enterprise, SMB & Government bij Concur

Voormalig President en Voorzitter van Worldwide Enterprise, SMB & Government bij Concur  Gedurende zijn meer dan 15 jaar lange dienstverband bekleedde hij diverse posities, waaronder Executive Vice President, Client Development, Executive Vice President, Business Development, en Senior Director, Consulting Services. Voordat hij begon bij Concur, bekleedde dhr. Cavanaugh consultancy- en implementatieposities bij Seeker Software en Ceridian Corporation. Van 1991 tot 2000 diende dhr. Cavanaugh als officier in de United States Army Reserve. Dhr. Cavanaugh beschikt over een BS van Norwich University.

JIM MCGEEVER

Voorzitter, NetSuite Inc.

James McGeever is sinds juni 2010 lid van onze Raad van Bestuur. Voordat hij President werd van Netsuite Inc., een leverancier van applicaties voor bedrijfsmanagement, was dhr. McGeever van juli 2010 tot juli 2015 werkzaam als Chief Operating Officer van het bedrijf. Dhr. McGeever was bij Netsuite tevens werkzaam als Chief Financial Officer van juni 2000 tot juni 2010, en als Director of Finance van januari 2000 tot juni 2000. Voordat hij in dienst trad van Netsuite, was dhr. McGeever van 1998 tot 2000 de Controller van Clontech Laboratories, Inc., een biotechnologiebedrijf, en van 1994 tot 1998 was hij de Corporate Controller van Photon Dynamics, Inc., producent van kapitaalgoederen. Dhr. McGeever is in het bezit van een BSc van de London School of Economics. Wij geloven dat dhr. McGeever beschikt over specifieke eigenschappen die hem kwalificeren voor het lidmaatschap van onze Raad van Bestuur, waaronder zijn ervaring in het leiden van technologische bedrijven, en zijn ervaring in de software-industrie en met SaaS.

ADAM MILLER

President en CEO, Cornerstone

Adam L. Miller is de oprichter van het bedrijf, en sinds mei 1999 onze President en Chief Executive Officer, en lid van onze Raad van Bestuur sinds mei 1999. Naast strategie, sales en bedrijfsvoering, is dhr. Miller sinds de oprichting de drijvende kracht achter onze inspanningen op het gebied van productontwikkeling. Alvorens Cornerstone op te richten, was dhr. Miller een investeringsbankier bij Schroders plc, een financiële dienstverlener. Sinds de totstandkoming van Cornerstone is dhr. Miller actief als Chairman van de Cornerstone OnDemand Foundation, waar de ervaring, oplossingen en het partner-ecosysteem van Cornerstone worden ingezet om gemeenschappen te versterken. Daarnaast schrijft en spreekt dhr. Miller uitvoerig over talentmanagement en on-demand software. Dhr. Miller is in het bezit van een J.D. van de School of Law of the University of California, Los Angeles (UCLA), een MBA van de Anderson School of Business van UCLA, een BA van de University of Pennsylvania (Penn), evenals een BS van de Wharton School of Business van Penn. Hij heeft ook de certificeringen C.P.A. (Certified Public Accountant) en Series 7. Wij geloven dat dhr. Miller beschikt over specifieke eigenschappen die hem kwalificeren voor het lidmaatschap van onze Raad van Bestuur, waaronder zijn operationele ervaring en zijn historische kennis en perspectief, opgebouwd in zijn rol als onze Chief Executive Officer en een van onze oprichters.

KRISTINA SALEN

Chief Financial Officer, Etsy

Kristina Salen is sinds 2013 de CFO van Etsy, wereldwijd online marktplaats voor handgemaakte artikelen ter waarde van $1,35 miljard. Voordat Kristina in dienst trad van Etsy, heeft zij bijna twee decennia doorgebracht in de financiële dienstverlening als investeerder in snelgroeiende bedrijven. Kristina was van 2006 tot 2013 werkzaam bij Fidelity Investments, waar zij sectorleider was van het onderzoeksteam van Fidelity in de sectoren internet, media en telecom. Haar team was verantwoordelijk voor tientallen miljarden dollars aan investeringen in publiek en privaat kapitaal. Vóór Fidelity was Kristina werkzaam als equity analyst bij bedrijven als Oppenheimer Capital, Merrill Lynch & Lazard Freres. Zij begon haar carrière in de financiële sector bij SG Warburg in 1994. Kristina heeft een MBA van Columbia University en een BA van Vassar College. In 1993 werd zij benoemd tot Fulbright Scholar voor haar werk in de Chileense economie. Kristina woont met haar gezin in New York City.

JOE PAYNE

President en CEO, Code42

Joe Payne, in 2013 verkozen tot lid van de Raad van Bestuur van Cornerstone ?, is de President en CEO van Code42, gespecialiseerd in endpoint-gegevensbescherming en -beveiliging voor bedrijven en ondernemingen. Daarvoor was hij Chairman en Chief Executive Officer van Eloqua, waar hij in 2007 in dienst trad. Dhr. Payne heeft Eloqua geleid naar een succesvolle beursintroductie op de NASDAQ (ELOQ), en verkocht Eloqua uiteindelijk aan Oracle in februari 2013. Eloqua is nu een volledige dochteronderneming van Oracle. Vóór Eloqua bekleedde dhr. Payne diverse bestuursfuncties bij iDefense, eSecurity, eGrail, MicroStrategy, InteliData, Royal Crown Cola en Coca-Cola USA. Dhr. Payne is momenteel lid van de Raden van Bestuur van Dealertrack Technologies (NASDAQ: TRAK), Plex Systems, TrackMaven en First Focus Campaign for Children. Hiervoor was Mr. Payne lid van de Raden van Bestuur van Eloqua, Inc., e-Security, Inc., eGrail, Inc. en Ecutel, Inc. Dhr. Payne is in het bezit van een MBA van Duke University.

Sluit u aan bij 38+ miljoen gebruikers van de nummer 1 in talentmanagementoplossing ter wereld

Vraag een gesprek aan