Compensatiesoftware, beloon topprestaties | Cornerstone
DEMO
Neem contact op

Cornerstone Compensation

Koppel beloningen aan prestaties en bevorder resultaten.

Meer informatie

Stroomlijn compensatieplanning en incentivemanagement

Om succesvol te zijn in de huidige economie, is het essentieel om de effectiviteit van uw compensatieprogramma's te maximaliseren. Cornerstone biedt organisaties de hulpmiddelen om compensatieprocessen en -richtlijnen op te stellen die leiden tot betere bedrijfsvoering en -resultaten.

Plan een demo
sign posts, computers cloud

Compensatieplanning

Beheer een breed scala aan compensatieprogramma's, waaronder salarissen, prestatiebonussen, inflatiecorrectie, eenmalige bedragen en andere beschikbare beloningen.

Incentiveprogramma's voor werknemers

Ontwikkel en implementeer incentiveprogramma's voor de verdeling van bonussen en aandelenopties met hulpmiddelen die nauwkeurigheid verbeteren, consistentie bevorderen en compliance garanderen.

Compensatiespecificaties

Maak compensatiespecificaties met de branding van uw organisatie, die medewerkers in één oogopslag uitgebreide informatie verschaffen over de totale waarde van hun compensatiepakket.

Begroting & Rapporten

Vergroot de transparantie en zichtbaarheid voor managers met rapporten, compensatieplannen en dashboards die goedkeuringsworkflows, begrotingssamenvattingen en scenario's weergeven, evenals analytische hulpmiddelen waarmee geavanceerde aangepaste rapporten gemaakt kunnen worden.

  • Compensatieplanning
  • Incentiveprogramma's voor werknemers
  • Compensatiespecificaties
  • Begroting & Rapporten

Voordelen van Cornerstone Compensation

Ontwerp uitgebreide compensatieprogramma's die begrotingen optimaliseren, compliance verbeteren, het aantal handmatige processen verminderen en goed presterende medewerkers belonen.

Praat met een salesvertegenwoordiger
product benefits graphic

Neem betere compensatiebeslissingen

Zorg voor beter compensatiemanagement, inzicht in beloningen en prestaties om een totale compensatie-analyse uit te voeren. Met kritieke gegevens over de markt en medewerkersprestaties hebben managers de mogelijkheid om beter geïnformeerde beslissingen te nemen over de toewijzing van basissalarissen, bonussen en vermogensbeloningen.

Bevorder een cultuur van prestatiebeloning

Ontwikkel compensatieplannen die compensatie direct koppelen aan medewerkersprestaties. Het belonen van medewerkers voor hard werk bevordert retentie, verantwoordelijkheid en productiviteit. Besteed compensatiebegrotingen op effectieve wijze om goed presterende werknemers te behouden, en om te hoge betaling van slecht presterende werknemers te voorkomen.

product benefits graphic
product benefits graphic

Stroomlijn compensatieplanning

Voer uitgebreide, beveiligde en nauwkeurige compensatieprocessen eenvoudig en effectief uit. Compensatieplanning automatiseren elimineert handmatige processen, vermindert papierwerk en verkort compensatiecycli, waardoor tijd en administratieve kosten bespaard worden.

Integreer salarisplanning in de Cornerstone Suite

Combineer organisatorische gegevens, prestatiegegevens en compensatiemodellen om de kloof tussen medewerkersprestaties en compensatie te overbruggen. Met deze inzichten hebben managers duidelijke richtlijnen voor het nemen van compensatiebeslissingen, waarbij compliance en eerlijkheid gegarandeerd worden.

product benefits graphic