Connect | Sociale samenwerkingssoftware | Cornerstone
DEMO
Neem contact op

Cornerstone Connect

Stimuleer sociale samenwerking, zodat alle medewerkers geïnspireerd worden om uitstekend werk te leveren.

Werk beter samen

Cornerstone Connect is de “social collaboration”-oplossing die uw medewerkers, klanten en partners helpt effectiever te worden in wat zij doen, door hen dichter bij elkaar en bij kritieke middelen te brengen. Op haar beurt kan uw organisatie processen stroomlijnen, teams afstemmen op bedrijfsdoelen en betrokkenheid vergroten in uw complete netwerk.

Plan een demo
sign posts, computers cloud

Teamsamenwerkingssoftware

Houd uw medewerkers op de hoogte van wat er speelt op de werkplek en in hun teams. Laat mensen in realtime nieuws en informatie delen die cruciaal is voor het afstemmen van teams en het gedaan krijgen van werk.

Samenwerkingsplatform

Koppel medewerkers aan hun collega's en aan experts op het samenwerkingsplatform, om ervoor te zorgen dat ideeën blijven vloeien en projecten vooruitgang boeken. Medewerkers delen en werken samen aan best practices, en bouwen zodoende sterkere teams.

Taakbeheersoftware

Teams zouden geen meerdere plekken moeten bezoeken om op de hoogte te blijven van hun projecten. Laat medewerkers taken beheren en toewijzen op één plek, zodat zij zich kunnen richten op het werk, in plaats van op processen.

Erkenningsprogramma's voor werknemers

Maak werk leuk! Geef erkenning voor prestaties met sociale badges, en laat mensen de baas zijn over hun eigen succes. Laat uw medewerkers carrièredoelen stellen, en vraag hun teamleden om feedback.

Collaborative Learning

Laat leren op het werk werken. Creëer doelgerichte groepsprogramma's die geleid worden door experts in het vakgebied, en bied waardevolle training op schaal. Activeer uw medewerkers en breng teams samen om hun kennis toe te passen op scenario's uit de echte wereld.

  • Teamsamenwerkingssoftware
  • Samenwerkingsplatform
  • Taakbeheersoftware
  • Erkenningsprogramma's voor werknemers
  • Collaborative Learning

Voordelen van Cornerstone Connect

Cornerstone begrijpt de uitdagingen die het afstemmen van talentmanagementstrategieën op uw organisatiedoelstellingen met zich meebrengt. Met die gedachte is Cornerstone Connect ontworpen, om bedrijfsprocessen te stroomlijnen zodat u moeiteloos kunt inspelen op veranderende behoeften.

Praat met een salesvertegenwoordiger
product benefits graphic

Verhoog de productiviteit

Maak het gemakkelijk voor medewerkers om toegang te krijgen tot middelen, zodat ze meteen aan de slag kunnen en snel en gemakkelijk kunnen bijdragen aan hun projecten en teams.

Vergroot betrokkenheid

Schaar uw medewerkers achter een gedeeld streven naar uitmuntendheid. Geef een pluim voor een goed uitgevoerde taak, en creëer groeimogelijkheden zodat medewerkers gemotiveerd blijven en begrijpen welke invloed zij hebben op de organisatie.

product benefits graphic
product benefits graphic

Collaborative Software

Creëer één plek waar uw teams hun producten kunnen organiseren en beheren. Samenwerkingssoftware inclusief taakbeheer, sociale feedback en hulpmiddelen om doelen te stellen, zodat iedereen op één lijn zit.

Verlaag trainingskosten

Verlaag trainingskosten en verbeter tegelijkertijd uw leerprogramma's — het is een win-winsituatie. Vul uw leerprogramma's aan met inhoud en video's, en creëer gemeenschappen waarin gebruikers kunnen samenwerken, ongeacht waar ze zich bevinden.

product benefits graphic