Cornerstone HR
DEMO
Neem contact op

Cornerstone Link

Een andere kijk op HR-beheer.

Meer informatie

Maak gebruik van uw medewerkersgegevens zodat u uw bedrijfsresulaten beter kunt controleren.

Cornerstone HR biedt u een nieuwe manier om snel en tegen lagere kosten uw medewerkers te managen door de centrale opslag van gegevens en betere rapportages. Onze software biedt medewerkers een persoonlijke, moderne gebruikerservaring en self-service zodat de betrokkenheid en productiviteit alsmaar toeneemt

Plan een demo
sign posts, computers cloud

Zelfbediening voor medewerker en manager

Bereik specifiek talent rechtstreeks met koppeltechnologie voor sociale netwerkprofielen, en gebruik ingebouwde hulpmiddelen om aan te moedigen, te beheren en te meten.

Gepersonaliseerd gegevensbeheer

Met ons Human Resource Management System kunt u gemakkelijk formulieren aanpassen, dynamisch velden maken en formulieren toewijzen om te laten invullen, zodat u de benodigde medewerkersgegevens kunt verzamelen voor uw organisatie.

Goedkeuringsworkflows

Vereenvoudig en standaardiseer processen, en automatiseer HR-activiteiten door documenten, verzoeken, formulieren en taken door goedkeuringsworkflows te sturen, met als gevolg minder fouten, kosten en papierwerk.

Rapportage met effectieve datering

Maak rapporten over organisatorische veranderingen in de loop der tijd en over al uw gecombineerde medewerkersgegevens, met hulpmiddelen om medewerkers-updates een datum in het verleden of in de toekomst te geven en om redenen voor verandering te kunnen zien.

  • Zelfbediening voor medewerker en manager
  • Gepersonaliseerd gegevensbeheer
  • Goedkeuringsworkflows
  • Rapportage met effectieve datering

Voordelen van Cornerstone HR

Cornerstone HR biedt u een nieuwe manier om snel en tegen lagere kosten uw medewerkers te managen door de centrale opslag van gegevens en betere rapportages. Onze software biedt medewerkers een persoonlijke, moderne gebruikerservaring en self-service zodat de betrokkenheid en productiviteit alsmaar toeneemt.

Praat met een vertegenwoordiger
product benefits graphic

Krijg een integraal overzicht van uw personeelsbestand

Bekijk een compleet overzicht van uw personeelsbestand en beheer uw wereldwijde, verspreide personeelsbestand door alle medewerkersgegevens te centraliseren in één systeem, zodat leiders en HR effectieve, geïnformeerde beslissingen kunnen nemen op het gebied van dagelijks carrièremanagement. Met Cornerstone HR kunt u uw Cornerstone-talentgegevens consolideren met administratieve gegevens uit meerdere bronnen, waaronder lokale salarisadministratie, tijd- en aanwezigheidsregistratie, HRIS- of platte bestanden.

Integreer met talent managementgegevens

Geef HR de juiste instrumenten om te focussen op strategische initiatieven gericht op groei. Combineer kritieke HR- en talentgegevens om slimmere, effectievere personeelsbeslissingen te stimuleren met een compleet medewerkersprofiel.

product benefits graphic
product benefits graphic

Waarborg compliance en verlaag risico's

Waarborg compliance op eenvoudige wijze met een georganiseerd, traceerbaar audittraject. Geautomatiseerde goedkeuringsworkflows om bedrijfsprocessen te standaardiseren en fouten door verkeerd behandelde verzoeken te elimineren.