HR Suite
DEMO
Neem contact op

Cornerstone HR

Modern, gecentraliseerd HR-management, zonder de kosten om het één te vervangen voor het ander.

Eindelijk een flexibel, kosteneffectief alternatief voor gesloten, kostbare HR-systemen. Cornerstone HR beheert uw wereldwijde personeelsgegevens op een centrale locatie met degelijk beheer, planning en rapportages.  Volledig operationeel binnen een paar weken en voor slechts een fractie van de gangbare kosten. Ondersteun uw bedrijf met antwoorden op de vragen om vooruit te komen.

Cornerstone HR

Breng uw personeelsgegevens bijeen op een manier die nog niet eerder mogelijk was en creëer een duidelijk, accuraat beeld van uw wereldwijde personeelsbestand. Zorg ervoor dat uw medewerkers betrokken blijven door hen een moderne gebruikerservaring te bieden en benut de self-servicemogelijkheden om uw productiviteit een boost te geven zodat HR kan werken aan strategische initiatieven.

Planning

Ontwikkel en beheer nauwkeurige planningen voor personeelsbezetting om er zeker van te zijn dat u het juiste talent op het juiste moment op de juiste plaats beschikbaar heeft. Met een eenvoudige, intuïtieve gebruikerservaring genereert u nauwkeurige prognoses, visualiseert u de impact van kosten van elke situatie en identificeert u toekomstige talenttekorten voordat die zich überhaupt voordoen.

Weergave

Cornerstone biedt u overal en op elk moment toegang tot uw HR- en talentgegevens, zodat u zelfs onderweg een volledig beeld heeft van al uw medewerkers. Ontdek met interactieve tools voor gegevensvisualisatie wie uw toppresteerders en toekomstige leiders zijn, zodat u vragen ten aanzien van uw workforce proactief kunt beantwoorden en bedrijfsresultaten kunt behalen. 

Sluit u aan bij 33.5+ miljoen gebruikers van de nummer 1 in talentmanagementoplossing ter wereld

Vraag een gesprek aan