Cornerstone Insights
DEMO
Neem contact op

Cornerstone Insights

Gebruik voorspellende analyses om betere personeelsbeslissingen te nemen.

Meer informatie

Haal revolutionaire inzichten uit uw gegevens.

Cornerstone Insights past geavanceerde HR Predictive Analytics toe op uw personeelsgegevens om business leaders de mogelijkheid te geven prangende vragen te beantwoorden over hoe gegevens gebruikt kunnen worden om het aannemen, leiden, behouden en belonen van medewerkers te verbeteren. Met Insights kunnen klanten hun talentgegevens gemakkelijk visualiseren en onmiddellijk actie ondernemen op basis van aanbevelingen, zodat er meetbare verbeteringen kunnen worden behaald in de bedrijfsresultaten.

Plan een demo
sign posts, computers cloud

Compliance-management

Ontdek voorspellende factoren voor non-compliance en ontvang aanbevelingen voor beleidswijzigingen om het risico van uw organisatie op boetes van regelgevende instanties te verminderen en om uitval van werknemers te voorkomen.

Vluchtrisico (toekomstige inzichten)

Personeelsverloop leidt tot hogere vervangingskosten, kennisverlies en vertraging van projecten. Met een beter inzicht in voorspellende factoren van verloop kunt u goed presterende medewerkers langer behouden, en verlaagt u het algehele natuurlijke verloop van medewerkers.

Risicomanagementsoftware

Verbeter compliance en voorkom non-compliance in de toekomst met risicomanagementsoftware. Begrijp de huidige risiconiveaus binnen de organisatie, waar de grootste risico's zich bevinden, evenals de meest aannemelijke oorzaken van de risico's.

Carrièreontwikkeling (toekomstige inzichten)

Identificeer nieuwe, mogelijk contra-intuïtieve bronnen voor successionplanning. Met deze nieuwe inzichten kunt u de prestaties en betrokkenheid van medewerkers verbeteren door hen loopbaantrajecten te bieden ter ondersteuning van hun opwaartse mobiliteit.

  • Compliance-management
  • Vluchtrisico (toekomstige inzichten)
  • Risicomanagementsoftware
  • Carrièreontwikkeling (toekomstige inzichten)

Voordelen van Cornerstone Insights

Bestaande benaderingen van HR-datamining zijn voornamelijk handmatig, nemen maanden in beslag, vereisen meerdere teams en zijn niet goed in staat de wijzigingen te herkennen die het meeste effect zouden hebben. Met Cornerstone Insights kunt u de kracht van predictive analytics inzetten om snel en goed onderbouwde, verregaande beslissingen te nemen die belangrijke bedrijfsproblemen oplossen en de productiviteit van werknemers naar een hoger niveau brengen.

Praat met een vertegenwoordiger
product benefits graphic

Manage uw personeel op proactieve wijze

Met predictive analytics kunt u trends analyseren in uw historische gegevens en identificeren wat de toekomst uw organisatie zal brengen. Cornerstone Insights brengt dit nog een stap verder met ons Workforce Analytics Dashboard, dat wijzigingen aanbeveelt en het effect van die wijzigingen visualiseert. U kunt kwesties aanpakken voordat zij een probleem worden.

Praktische Predictive HR Analytics

Begrijp uw bedrijf tot aan de individuele werknemer met predictive HR analytics. Met Cornerstone Insights kunnen managers het verloop risico verlagen, evenals betere gesprekken voeren en actie ondernemen die leidt tot langer in dienst blijvende, beter presterende medewerkers.

product benefits graphic
product benefits graphic

Strategische HR Analytics

Met Cornerstone Insights kunnen bestuurders strategischer handelen. U heeft nu de mogelijkheid om realtime HR Analytics te gebruiken om bedrijfsresultaten of bedrijfsstatistieken te verbeteren die invloed hebben op honderden medewerkers in vele groepen en op vele locaties.