LMS | Compliance- & Certifications-oplossingen | Cornerstone
DEMO
Neem contact op

CORNERSTONE LEARNING

Bouw een cultuur die gericht is op leren en ontwikkeling.

Meer informatie Bekijk video

Bouw vaardigheden op en ontwikkel leiders

Het is tijd om verder te gaan dan het traditionele learning managementsysteem (LMS), en de manier waarop learning- en ontwikkelingsinitiatieven medewerkers beïnvloeden. Met de learning managementsoftware van Cornerstone kunnen organisaties compliance garanderen, medewerkersprestaties verbeteren, het gehele personeelsbestand hierbij betrekken om organisatorische doelen ondersteunen.

Plan een demo
sign posts, computers cloud

Learning Management

Lever leren onder (virtuele) begeleiding van een instructeur (ILT), examens, certificaten en compliance-inhoud voor de training en ontwikkeling van medewerkers vanuit één gecentraliseerd systeem.

Collaborative Learning

Mogelijk gemaakt door Cornerstone Connect, laat Collaborative Learning medewerkers contact leggen met elkaar om best practices te delen, leerconcepten te bespreken en samen te werken aan projecten — allemaal op één plek.

Mobiele training

Dankzij de LMS van Cornerstone kunnen medewerkers trainingsprogramma’s openen, online en offline trainingen en cursussen volgen vanaf hun smartphones en tablets.

Certificaten & compliance

De oplossingen van Cornerstone Compliance automatiseren de administratie en het overzicht van compliance-managementprocessen, om ervoor te zorgen dat uw organisatie in lijn is met de actuele reglementaire vereisten.

  • Learning Management
  • Collaborative Learning
  • Mobiele training
  • Certificaten & compliance

De wereldwijde marktleider op het gebied van learning management

Cornerstone spant zich in om de LMS-ervaring aantrekkelijker, coöperatiever en effectiever te maken voor elke medewerker.

Praat met een account manager
product benefits graphic

Verbeter de ontwikkeling & levering van trainingen

Lever gerichte en gestructureerde formele training (door instructeurs begeleide cursussen, online training etc.) waar dat nodig is, en bied hulpmiddelen voor samenwerking die gebruikers betrekken en peer-to-peer kennisoverdracht en -deling om het effect van de training te verlengen.

Vergroot de betrokkenheid van medewerkers

Creëer relevante leerprogramma's die wanneer en waar dan ook toegankelijk zijn en bouw een leercultuur die medewerkers aanmoedigt om voortdurend te blijven investeren in hun eigen ontwikkeling.

product benefits graphic
product benefits graphic

Versnel de prestaties van medewerkers

Ontwikkel een samenhangende leerervaring en koppel medewerkers aan mentoren om ontbrekende vaardigheden aan te vullen, talentmobiliteit mogelijk te maken en leiders te creëren op alle niveaus van de organisatie.

Volledige integratie met het Cornerstone-softwarepakket

Alleen het Cornerstone -softwarepakket kunnen de leer- en prestatiecijfers van medewerkers naadloos bijeenbrengen om bestuurders en managers een duidelijk beeld te geven van de invloed die learning-initiatieven hebben op organisatorisch succes.

product benefits graphic