Learning Suite
DEMO
Neem contact op

Cornerstone Learning

Modern leren om voortdurende ontwikkeling en samenwerking te stimuleren.

Om het potentieel van uw medewerkers ten volle te benutten, moet u op een andere manier kijken naar leren en ontwikkelen door uw mensen een cultuur te bieden waarin zij constant kunnen leren. U doet meer dan alleen training geven en compliance waarborgen met Cornerstone Learning. U ontwikkelt betrokken, samenwerkend en kwalitatief personeel.

Learning Management System (LMS)

Ontwikkel een kwalitatief sterk personeelsbestand door elke medewerker moderne, normatieve en voor mobiel geschikte training aan te bieden. Kies net als miljoenen andere gebruikers voor 's werelds meest betrouwbare LMS. Cornerstone verbetert aantoonbaar de prestaties, samenwerking, betrokkenheid en retentie van medewerkers 

Connect

Bevorder realtime samenwerking tussen teams middels Social Learning van Cornerstone Connect Stimuleer uw medewerkers om kennis te delen zodat processen op elkaar worden afgestemd; vergroot hiermee de betrokkenheid en geef medewerkers op elk niveau de kans te groeien om hun carrièredoelstellingen te realiseren.

Extended Enterprise

Cornerstone voor Extended Enterprise helpt organisaties om effectieve trainingen aan te bieden aan hun partners en klanten. Organisaties kunnen extra omzet genereren door trainingen en certificeringen tegen een bepaalde prijs aan te bieden. Tevens kan het kennisniveau van het partnerkanaal en de klantbetrokkenheid vergroten met als gevolg dat de algemene ondersteuningskosten worden gereduceerd.

Cornerstone for Salesforce

Ondersteun uw medewerkers, partners en klanten rechtstreeks in Salesforce met informatie op het juiste moment. Cornerstone for Salesforce, de hoogst scorende LMS-app op de AppExchange, schakelt training in via de enige native gebouwde bedrijfsbrede LMS-app op het Salesforce-platform. 

Inzichten

Ga belangrijke bedrijfsuitdagingen aan met predictive analytics en machine learning. Benut uw personeelsgegevens om de productiviteit en betrokkenheid van medewerkers te optimaliseren en coach hen hoe zij zich het beste kunnen ontwikkelen.

Sluit u aan bij 33.5+ miljoen gebruikers van de nummer 1 in talentmanagementoplossing ter wereld

Vraag een gesprek aan