Learning Suite
DEMO
Neem contact op

Cornerstone Learning

Modern leren om voortdurende ontwikkeling en samenwerking te stimuleren.

Om het potentieel van uw medewerkers ten volle te benutten, moet u op een andere manier kijken naar leren en ontwikkelen door uw mensen een cultuur te bieden waarin zij constant kunnen leren. U doet meer dan alleen training geven en compliance waarborgen met Cornerstone Learning. U ontwikkelt betrokken, samenwerkend en kwalitatief personeel.

Extended Enterprise

Cornerstone voor Extended Enterprise helpt organisaties om effectieve trainingen aan te bieden aan hun partners en klanten. Organisaties kunnen extra omzet genereren door trainingen en certificeringen tegen een bepaalde prijs aan te bieden. Tevens kan het kennisniveau van het partnerkanaal en de klantbetrokkenheid vergroten met als gevolg dat de algemene ondersteuningskosten worden gereduceerd.

Cornerstone for Salesforce

Ondersteun uw medewerkers, partners en klanten rechtstreeks in Salesforce met informatie op het juiste moment. Cornerstone for Salesforce, de hoogst scorende LMS-app op de AppExchange, schakelt training in via de enige native gebouwde bedrijfsbrede LMS-app op het Salesforce-platform. 

Join 36+ million people who realise their potential using Cornerstone