Onboardingsoftware - Verhoog de productiviteit | Cornerstone
DEMO
Neem contact op

Cornerstone Onboarding

Verbeter de ervaring en productiviteit van nieuwe medewerkers vanaf dag één.

Meer informatie Bekijk video

Onboarding is belangrijk voor elke medewerker

Talentteams staan voor de uitdaging om nieuwe medewerkers effectief te onboarden en hen te helpen sneller productief te worden. Organisaties hebben een totaalaanpak nodig om nieuwe medewerkers te verwelkomen en hen te stimuleren hun volledige potentieel te realiseren. De Onboarding-software van Cornerstone gaat verder dan HR-informatiesystemen (HRIS) om de juiste bronnen, verbindingen en hulpmiddelen te leveren.

Plan een demo
sign posts, computers cloud

Welkomstpagina's

De onboarding-software van Cornerstone biedt een uitnodigende ervaring voor nieuwe medewerkers, dankzij gepersonaliseerde pagina's en een centrale bron van organisatorische informatie.

Geautomatiseerd onboarding-formulierbeheer

Vereenvoudig de documentatie met betrekking tot nieuwe medewerkers met behulp van dynamisch gegenereerde formulieren, die toegankelijk zijn voor het gehele personeelsbestand door middel van onboarding-software voor medewerkers.

Taken & training

Zorg ervoor dat nieuwe medewerkers sneller worden ingewerkt door taken, training, doelen en certificaten toe te wijzen met de HR-software van Cornerstone.

Productiviteit van medewerkers

Breng medewerkers in contact met collega's en dompel ze onder in de organisatiecultuur voor sterkere betrokkenheid.

  • Welkomstpagina's
  • Geautomatiseerd onboarding-formulierbeheer
  • Taken & training
  • Productiviteit van medewerkers

Voordelen van de Onboarding-ervaring

Maak medewerkers betrokken, help hen sneller productief te worden en beheer diverse overgangen op kritieke punten in de loopbaan van medewerkers.

Praat met een vertegenwoordiger
product benefits graphic

Bereik hogere productiviteit van medewerkers

Medewerkers gaan snel aan de slag met doelgerichte training en doelen. Bied de juiste middelen op het juiste moment, zodat medewerkers sneller een effectieve bijdrage kunnen leveren.

Verbeter het onboarding-proces

Verminder de administratieve rompslomp en vergroot compliance terwijl u tegelijkertijd verantwoordelijkheidsgevoel stimuleert met meer samenwerking tussen medewerkers, managers en HR op alle afdelingen.

product benefits graphic
product benefits graphic

Vergroot de betrokkenheid van medewerkers

Maak medewerkers betrokken door hen onder te dompelen in uw unieke cultuur en door hen te ondersteunen met gepersonaliseerde onboarding en sociale connecties met collega's.

Beheer de gehele loopbaan van medewerkers

Beheer personeelszaken probleemloos voor de gehele loopbaan van medewerkers, van aanname tot pensioen en voor elke rol. Nieuwe medewerkers, overplaatsingen, pensioen en outplacement kunnen met deze loopbaanbeheersoftware voor medewerkers worden beheerd.

product benefits graphic