Gemakkelijk te gebruiken prestatiemanagementsoftware | Cornerstone
DEMO
Neem contact op

Cornerstone Performance

Inspireer productiviteit van medewerkers en beloon toptalent.

Meer informatie Bekijk video

Meet performance ten opzichte van doelen.

Kijk op een andere manier naar de wijze waarop managers binnen organisaties goed werk inspireren, medewerkers motiveren en resultaten leveren. Met Cornerstone Performance hebben organisaties eindelijk de Performance Management-technologie waarmee managers medewerkersprestaties kunnen benchmarken en werkzaamheden van medewerkers kunnen afstemmen op de organisatiestrategie, terwijl zij nog steeds constante, waardevolle feedback leveren.

Plan een demo
sign posts, computers cloud

Performance Management

Gebruik krachtige hulpmiddelen voor talentmanagement om prestaties van individuele medewerkers, 360-gradenbeoordelingen, competenties en doelrealisatie te meten.

Vaardighedenmatrix & competenties

Maximaliseer het potentieel van uw organisatie door de talentmanagementsoftware te bieden die nodig is om ontbrekende vaardigheden aan te vullen en medewerkers in lijn te brengen met de visie van uw bedrijf.

Observatiechecklist voor LMS

Benchmark competentielessen met learning management-software (LMS) op het moment dat zij worden volbracht. U krijgt de mogelijkheid om medewerkers vanaf ieder toestel te observeren terwijl zij kritieke werkzaamheden uitvoeren.

Sociale feedback & doelen

HR-software die teamerkenning en doelrealisatie verschaft door middel van sociale feedback-badges en 1-op-1 aanmoediging.

  • Performance Management
  • Vaardighedenmatrix & competenties
  • Observatiechecklist voor LMS
  • Sociale feedback & doelen

Voordelen van Performance Management

Met de juiste sociale hulpmiddelen kunnen collega's en managers doelrealisatie, productiviteit en ontwikkeling voortdurend aanmoedigen - met wederzijds succes van medewerkers en hun managers tot gevolg.

Praat met een vertegenwoordiger
product benefits graphic

Performance Management-systeem

Geef managers de mogelijkheid om werkzaamheden van medewerkers af te stemmen op de organisatiestrategie, en bewaak prestaties met behulp van constante feedback en coaching. Cornerstone Performance combineert sociale feedback en badges met traditionele beoordelingen en doelen om het beoordelingsproces constant te laten verlopen.

Personeelsmanagementsoftware

Maak het stellen van doelen gemakkelijk en transparant met behulp van de juiste personeelsmanagementsoftware , die medewerkers en hun managers helpt volledig afgestemde, zinvolle doelen te ontwikkelen. Cornerstone Performance geeft managers en medewerkers het beste overzicht van prestaties, bijdragen en vooruitgang.

product benefits graphic
product benefits graphic

Volg vaardigheden & competenties nauwkeurig

Vanuit één intuïtieve toepassing kunt u competenties van werknemers en ontbrekende vaardigheden in uw organisatie gemakkelijk identificeren, met behulp van 180-graden- en 360-gradenfeedback. Cornerstone Performance maakt de meest uitgebreide medewerkersgegevens inzichtelijk voor managers en hun medewerkers.