Performance Suite
DEMO
Neem contact op

Cornerstone Performance

Continu performance management om betrokkenheid en resultaten te verbeteren.

Geef medewerkers de mogelijkheid om een actievere rol te spelen in hun carrièreplanning door duidelijke en meetbare doelen, vastgestelde loopbaantrajecten en gerichte ontwikkelplannen vast te leggen. Verzamel waardevolle gegevens en rapporten om er zeker van te zijn dat uw best presterende medewerkers worden erkend en beloond, zodat u meer betrokkenheid en retentie kunt realiseren.

Performance Management

Beoordeel en ontwikkel uw medewerkers en stem hun doelen af op uw bedrijfsstrategie voor optimale resultaten. Verbeter de prestaties met een modern Performance Management-systeem dat medewerkers met voortdurende feedback en intuïtieve doelen de controle geeft over hun eigen professionele ontwikkeling en waarmee managers op eenvoudige manier beschikken om medewerkers te beoordelen en te coachen. 

Opvolging

Maak het mogelijk om op elk niveau best presterende medewerkers eenvoudig te identificeren, te ontwikkelen en te behouden. Stel uw medewerkers in staat om hun loopbaan te verkennen zodat motivatie en betrokkenheid wordt gestimuleerd. Ontwikkel successieplannen en talentpools om veranderingen in uw personeelsbestand tijdig te herkennen en op te volgen 

Weergave

Cornerstone biedt u overal en op elk moment toegang tot uw HR- en talentgegevens, zodat u zelfs onderweg een volledig beeld heeft van al uw medewerkers. Ontdek met interactieve tools voor gegevensvisualisatie wie uw toppresteerders en toekomstige leiders zijn, zodat u vragen ten aanzien van uw workforce proactief kunt beantwoorden en bedrijfsresultaten kunt behalen. 

Compensation

Verbeter uw compensatieplanning en beheer deze simpel  en nauwkeurig. Cornerstone Compensation is uiterst flexibel en eenvoudig te configureren. Het voorziet in workflows en budget- en wijzigingsrichtlijnen voor meer transparantie, optimale budgetten en meer efficiëntie. 

Inzichten

Ga belangrijke bedrijfsuitdagingen aan met predictive analytics en machine learning. Benut uw personeelsgegevens om de productiviteit en betrokkenheid van medewerkers te optimaliseren en coach hen hoe zij zich het beste kunnen ontwikkelen.

Sluit u aan bij 33.5+ miljoen gebruikers van de nummer 1 in talentmanagementoplossing ter wereld

Vraag een gesprek aan