Recruitmentsoftware | Het beter werven van talenten | Cornerstone
DEMO
Neem contact op

Cornerstone Recruiting

Verbeter het wervingsproces van talent met moderne en efficiënte wervingssoftware.

Bekijk video

Identificeer snel getalenteerde kandidaten

De meest kritieke beslissing die een organisatie neemt over medewerkers is de beslissing om ze aan te nemen. En toch zijn zoveel recruiters inefficiënt bezig. Door moderne wervingsstrategieën te combineren met verouderde wervingssystemen. Recruiters moeten hun inspanningen op het gebied van personeelsbezetting maximaliseren. Het is tijd om het gehele talentbeeld te zien met Cornerstone, en werving een kernfunctie van uw talentmanagementstrategie te maken.

Plan een demo
sign posts, computers cloud

Sociale wervingssoftware

Bereik specifiek talent rechtstreeks met koppeltechnologie voor sociale netwerkprofielen, en gebruik ingebouwde hulpmiddelen om aan te moedigen, te beheren en te meten.

Volgsysteem van kandidaten

Verbeter het wervingsproces met hulpmiddelen voor het beheren van aanbodbrieven, feedback op interviews, compliance-beheer en het volgen van kandidaten.

Verwijzingssysteem voor medewerkers

Gebruik de netwerken van uw medewerkers om uw net uit te spreiden, zodat er betere kandidaten kunnen worden gevonden en er betere medewerkers kunnen worden aangenomen.

Configureerbare carrièresites

Lever de beste ervaring aan kandidaten met een gemakkelijk te gebruiken carrièrewebsite, die duidelijk het werkgeversimago en de onderscheidende kenmerken van uw organisatie weergeeft.

Cornerstone Selection

Voorspellende werving leert voortdurend hoe de beste kandidaten geselecteerd kunnen worden voor essentiële functies door in te spelen op bedrijfsresultaten.

  • Sociale wervingssoftware
  • Volgsysteem van kandidaten
  • Verwijzingssysteem voor medewerkers
  • Configureerbare carrièresites
  • Cornerstone Selection

Voordelen van Cornerstone Recruiting

Toptalent werven is niet gemakkelijk. Onze wervingssoftware kan u helpen de juiste mensen te vinden, dankzij hulpmiddelen als talentgroepen, assessments, een zoekfunctie en carrièresites met uw eigen branding. Cornerstone Recruiting helpt u ook belangrijke cijfers bij te houden, van de kosten per aanname tot EEO/OFCCP compliance, met rapporten en dashboards.

Praat met een vertegenwoordiger
product benefits graphic

Uitstekende wervingssoftware

Bied recruiters gebruiksvriendelijke toepassingen om kandidaten met de gewenste vaardigheden en ervaring aan te trekken, te bereiken en te identificeren in een concurrerende arbeidsmarkt. Verbeter uw wervingsstrategie met configureerbare carrièresites, die uw werkgeversimago uitdragen.

Software voor samenwerkend werven

Zorg ervoor dat recruiters, HR-leidinggevenden en wervingsmanagers de allerbeste hulpmiddelen hebben voor het volgen van sollicitaties (application tracking tools, ATS) om tijdens het aannameproces te gebruiken. Geef alle betrokkenen een georganiseerde manier om kandidaten te beoordelen, en lever feedback over de status van functies en kandidaten.

product benefits graphic
product benefits graphic

Geef medewerkers een naadloos onboarding-proces

Cornerstone Recruiting en Onboarding kunnen samen de betrokkenheid en invloed van nieuwe medewerkers versnellen met behulp van geautomatiseerde formulieren en sociale portalen om uw toegang tot mensen en middelen te verbreden in het begin van de loopbaan van de medewerker.

Unified Talent Management-software

Alleen Cornerstone biedt een geïntegreerde oplossing voor het naadloos aannemen, onboarden en afstemmen van nieuw talent op organisatiedoelen en hen snel productief te maken. Voeg kritieke wervings- en onboarding-activiteiten samen met belangrijke talentmanagementfuncties.

product benefits graphic