Recruiting Suite
DEMO
Neem contact op

Cornerstone Recruiting

Een nieuwe generatie recruitmentsysteem voor het wereldwijd aantrekken, selecteren en inwerken van toptalent

De constante druk om toptalent te identificeren, aannemen en in te werken is enorm en het wordt daarom tijd op een andere manier naar recruiting te gaan kijken. Cornerstone Recruitment voorziet in al uw behoeften voor het werven van talent. Met onze software maakt u het wervingsproces voor uw kandidaten aantrekkelijker, beheert u efficiënt de volledige procedure en zorgt u ervoor dat nieuwe medewerkers sneller productief zijn.

Volgen van kandidaten

Met Cornerstone Recruitment vereenvoudigt de employer branding, werving en aanname. De geïntegreerde rapportage- en analysetools koppelen strategische inzichten aan bedrijfsresultaten.  Trek de juiste talenten aan en neem ze in dienst

Campus Recruiting

Recruitmentprocessen kunnen uiterst ingewikkeld zijn. Wij helpen u graag ze te vereenvoudigen. Onze oplossing helpt u bij het vastleggen van belangrijke kandidaatgegevens en het aanbieden van een naadloze ervaring met mobiel solliciteren, door kandidaten zelf te plannen sollicitatiegesprekken en gepersonaliseerde bestemmingspagina's. 

Selectie

In een concurrerende markt is het van essentieel belang om de high potentials zo vroeg mogelijk te identificeren. Cornerstone Selection maakt gebruik van assessments van kandidaten. Samen met onze predictive analytics geven wij u inzicht in welke kandidaten uw bedrijf vooruit brengen.

Onboarding

Maak een onuitwisbare indruk op uw nieuwe medewerkers met Cornerstone Onboarding. We bieden u world-class tools waarmee u van uw nieuwe medewerkers betrokken en productieve medewerkers maakt die willen blijven.

Sluit u aan bij 33.5+ miljoen gebruikers van de nummer 1 in talentmanagementoplossing ter wereld

Vraag een gesprek aan