Salesforce Training | Sociaal & mobiel LMS | Cornerstone
DEMO
Neem contact op

Cornerstone voor Salesforce

Verbeter de effectiviteit van verkoop en service met geïntegreerde training.

Meer informatie

Effectieve training binnen Salesforce

Bouw goed presterende sales- en serviceteams en betrek en activeer uw klanten en partners met training op het juiste moment. De recent opnieuw ontworpen toepassing Cornerstone for Salesforce vindt de manier waarop organisaties informatie en onderwijsmanagementsoftware (LMS) leveren opnieuw uit, om de productiviteit te verhogen. Cornerstone voor Salesforce is native gebouwd op het platform Force.com, en ondersteunt uw investering in Salesforce om effectiever leren in uw gehele organisatie te ondersteunen.

Plan een demo
sign posts, computers cloud

Geïntegreerd trainen

Als enige native LMS op het Salesforce-platform, breidt Cornerstone voor Salesforce de kracht van de Sales Cloud, Service Cloud en Community Cloud uit om uw CRM-investering te verbeteren.

Training op het juiste moment

Trigger trainingen dynamisch wanneer gebruikers bepaalde acties voltooien binnen Salesforce en lever informatie waar dat nodig is.

Certificaten & Compliance

Maak certificaten voor kennis van medewerkers, sales en partners en waarborg compliance met de configureerbare rapporten en analytics van Salesforce.

Opeenvolgend trainen

Zet de kracht van Salesforce Chatter in om realtime kennisdeling en voortdurende coaching aan te moedigen. Erken toppresteerders om betrokkenheid te vergroten en motiveer teams voor gezamenlijke doelen.

Mobiel

Lever, volg en lanceer trainingen wanneer en waar dan ook met learning via Salesforce1.

  • Geïntegreerd trainen
  • Training op het juiste moment
  • Certificaten & Compliance
  • Opeenvolgend trainen
  • Mobiel

Voordelen van Cornerstone voor Salesforce

Onderwijs op het juiste moment, native gebouwd op Force.com

Praat met een vertegenwoordiger
product benefits graphic

Training op het juiste moment voor medewerkers, klanten en partners

Gebruik krachtige onboarding- en trainingsprogramma's direct vanuit Salesforce voor sales- en serviceteams en partners en klanten. Vind gerichte, specifieke inhoud en cursussen op basis van opportunity-records.

Volg certificaten en voltooide trainingen

Maak certificaten voor kennis van medewerkers, sales en partners en waarborg compliance met de configureerbare dashboardrapportage van Salesforce.

product benefits graphic
product benefits graphic

Benchmark & meet resultaten

Identificeer topperformers en mensen die training en ontwikkeling nodig hebben, allemaal vanaf één compleet overzicht van uw sales- en serviceorganisatie.

Verhoog de productiviteit

Vergroot de gebruikersacceptatie en verhoog de productiviteit door gericht learning aan te bieden zonder dat de gebruiker daarvoor de Salesforce-applicatie hoeft te verlaten

product benefits graphic

Sluit u aan bij 38+ miljoen gebruikers van de nummer 1 in talentmanagementoplossing ter wereld

Vraag een gesprek aan