Verbeterde recruitment- en personeelselectiesoftware | Cornerstone
DEMO
Neem contact op

Cornerstone Selection

Gebruik assessments van kandidaten om betere personeelsbeslissingen te kunnen nemen.

Neem sneller het juiste talent aan

Identificeer snel de juiste kandidaten waarvan de kans het grootst is dat ze blijven in een functie die cruciaal is voor de uiteindelijke bedrijfsresultaten van uw organisatie. Cornerstone Selection identificeert welke kandidaten het meest veelbelovend zijn op het moment van sollicitatie — waardoor recruiters de mogelijkheid krijgen zich te richten op die kandidaten die het beste passen bij uw bedrijfscultuur en functie, en die het beste in staat zijn om uw bedrijf verder te ontwikkelen.

Plan een demo
sign posts, computers cloud

Realistische functievoorbeelden

Medewerkers zijn fantastisch wanneer zij goed bij hun werk passen. Realistische functievoorbeelden helpen sollicitanten te filteren die niet goed bij een openstaande functie passen, door een aantal van de realiteiten van een functie met hen te delen voordat zij solliciteren.

Gedragsvragen

De beste manier om erachter te komen wat de kans op succes van een kandidaat is, zijn vragen over de voorkeursgedrags- en werkstijl met scenario's en situaties die te maken hebben met een specifieke functie, doordat u daarmee ontdekt hoe een kandidaat zich waarschijnlijk zal gedragen in een nieuwe functie.

Werksimulaties

Simulaties kunnen een kritieke maatstaf zijn bij het selecteren van de beste kandidaten. Werksimulaties kunnen helpen de kwalificaties van een kandidaat voor een functie te bepalen, en brengen bovendien meer eerlijkheid in het proces.

Interviewhandleiding

Op basis van de antwoorden van een kandidaat tijdens een assessment, wordt een interviewhandleiding gemaakt om interviewers een richtlijn te geven voor het focussen van hun vragen, om er zoveel mogelijk achter te komen of een kandidaat bij een functie past.

  • Realistische functievoorbeelden
  • Gedragsvragen
  • Werksimulaties
  • Interviewhandleiding

Voordelen van Cornerstone Selection

Voor lager geschoold werk waar veel mensen voor nodig zijn, wordt er veel tijd besteed aan het doornemen van kwalificaties, het voeren van sollicitatiegesprekken en zelfs het aannemen van kandidaten die slecht passen bij een openstaande functie en uw organisatie. Voor hoogopgeleide werknemers is elke dag waarop niet op volle capaciteit wordt gedraaid een significant verlies voor werkgevers. Cornerstone lost deze problemen op met behulp van onze geavanceerde technologie, uw gegevens en een aanpak van voortdurende optimalisatie.

Praat met een vertegenwoordiger
product benefits graphic

Verbeter voortdurend het interviewproces

Onze scoretechnologie en zelflerende systemen zorgen voortdurend voor kleine aanpassingen in uw geavanceerde algoritmen, waardoor de nauwkeurigheid met betrekking tot uw gegevens voortdurend wordt verbeterd. Met Cornerstone zijn storende, herhaalde assessments van medewerkers niet nodig om de algoritmen opnieuw te kalibreren.

Identificeer uw toekomstige toppresteerders

Door het basisniveau van uw toppresteerders als referentiepunt te nemen en de voortdurende verbeteringen in te zetten, kunt u het succes van een kandidaat in een bepaalde rol voorspellen, voordat er wordt overgegaan tot een sollicitatiegesprek of aanname.

product benefits graphic
product benefits graphic

Geïntegreerd binnen het Cornerstone Talent-softwarepakket

Selection is nu onderdeel van het Unified Talent Management-systeem van Cornerstone. Dit betekent dat scores gebruikt kunnen worden om betere mensen aan te nemen met behulp van Cornerstone Recruiting, of dat medewerkers betere training toegewezen kunnen krijgen via Cornerstone Learning.

Sluit u aan bij 38+ miljoen gebruikers van de nummer 1 in talentmanagementoplossing ter wereld

Vraag een gesprek aan